Valeriu Zgonea: Meseria de parlamentar a devenit una riscantă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, consideră că meseria de parlamentar a devenit una riscantă, și susține că "a te numi Zgonea în ziua de astăzi nu este o mare plăcere".

Valeriu Zgonea îl compătimește pe premierul Victor Ponta, urmărit penal, și afirmă că este alături de el și de familia lui, subliniind însă că meseria de politician este "astăzi mai periculoasă".

"Suntem pregătiți pentru orice, că de aceea ne-am ales această meserie, care astăzi este mai periculoasă...", a declarat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, Valeriu Zgonea.

Întrebat cât este de periculos să fii parlamentar şi dacă a devenit o o meserie riscantă, președintele Camerei Deputaților a precizat: "Da, eu am trăit clipe foarte curioase ca politician. Este o onoare pentru mine să fiu deputat, dar am avut momente delicate în ultimii 15 ani, în care oamenii m-au apostrofat, oamenii m-au criticat, mi-au vorbit mai contondent, dar m-am obișnuit. Familia mea a trecut prin momente dificile. Nu vreau să comentez, sunt lucruri pe care ți le asumi. În momentul în care cineva intră într-un parteneriat cu tine și devine partenerul tău de viață, își asumă acest lucruri. A te numi Zgonea în ziua de astăzi nu este o mare plăcere", a mărturisit Valeriu Zgonea.

Victor Ciutacu: Sunt șanse considerabile să avem un Guvern al Opoziției actuale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel