Valeriu Zgonea - Adrian Năstase: Președintele Camerei susține revenirea la votul pe liste, propus de fostul premier

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a vorbit vineri despre provocarea lansată de fostul premier, Adrian Năstase, cu privire la modificarea legii electorale, astfel încât să se revină la alegerile pe liste. Zgonea a afirmat că susține o astfel de propunere.

"După o perioadă foarte grea pentru fostul premier al României, Adrian Năstase este împreună cu familia. Reflectându-se în fiecare moment educația solidă primită de Andrei și Mihnea, Adrian Năstase a fost așteptat de cei doi fii ai domniei sale. Dincolo de conținutul unor decizii pe care nu am dreptul să le judec, politicianul de calibru Adrian Năstase a lansat o temă la care nu am voie să nu reflectez în calitate de om politic — alegerile pe liste. Susțin provocarea lansată de fostul Premier", a scris Valeriu Zgonea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Eliberarea lui Adrian Năstase în presa internațională

Adrian Năstase a declarat joi, la ieșirea din Penitenciarul Jilava, că ar fi nevoie peste un an de alegeri legislative anticipate, care să construiască un Parlament solid.

El a adăugat că ar fi nevoie de o schimbare a legii electorale și de revenirea la alegerile pe listă, astfel încât să se profesionalizeze Parlamentul.

Vezi și: Adrian Năstase, prima declarație după eliberare: Avem nevoie de alegeri parlamentare anticipate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel