Urmărește emisiunea live


Valeria Seciu, fosta soţie a lui Octavian Cotescu, trăiește o dramă

Valeria Seciu, actriță a Teatrului Bulandra, şi-a anulat spectacolele din cauză bolii, dar și a singurătății.

După moartea lui Octavian Cotescu, Valeria Seciu a rămas singură. De mai bine de douăzeci şi nouă de ani, Valeria Seciu  trăieşte în singurătate.

Alexandru, unicul fiu al Valeriei şi al lui Octavian Cotescu, a ales calea monahală, astfel că, la 46 de ani, acesta trăieşte pe Muntele Athos, departe de lume, familie şi tot ce a trăit în adolescenţă, scrie spynews.ro.

După moartea lui Octavian Cotescu, în 1985, Valeria Seciu a decis să trăiască doar pentru teatrul pe care l-a slujit cu credință. Acum, la 75 de ani, Valeria Seciu, măcinată de boală și singurătate, a decis să se retragă de pe scenă.

Citește și: Mănăstirea Vatopedi de la Athos, în scandal cu o bancă cipriotă

Alexandru Cotescu sau monahul Daniil, cum este cunoscut pe Muntele Athos fiul lui Octavian Cotescu și al Valeriei Seciu, a ales să meargă la Mănăstirea Vatoped, acolo unde stareț este unul dintre marii lideri spirituali ai ortodoxiei: Efrem Vatopedinul, implicat în urmă cu un an într-un scandal uriaș.

Părintele Efrem a fost arestat de procuratura greacă, care l-a acuzat de evaziune fiscală, autoritățile bănuind că administrează bunurile mănăstirii printr-o firmă de tip offshore.

Monahul Daniil a fost ucenicul Starețului Efrem și unul dintre oamenii cei mai apropiați ai acestuia. Părintele Daniil îl însoțea pe Efrem în vizitele pe care acesta le-a făcut în toată lumea, inclusiv în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel