Adina Vălean, către Ponta: Nu fac parte dintre acele neveste

Adina_Valean
Adina_Valean

Europarlamentarul PNL Adina Vălean îi transmite premierului Victor Ponta că nu face parte din categoria nevestelor care se tem că nu le ajunge soțul seara acasă, după ce prim-ministrul i-a spus lui Crin Antonescu să se gândească la ce s-ar fi întâmplat dacă, în locul Gabrielei Firea, ar fi fost soția lui cea amenințată de Traian Băsescu.

"Recenta dispută cu amenințări, neveste, imobiliare și justiție îmi amintește de meciurile de wrestling la care convenția este să te ameninți înainte de meci pentru deliciul publicului. Nedorind să particip la acest joc, nu văd de ce sunt eu amestecată în schimbul de replici.Spre deosebire de domnul Victor Ponta, eu am rezultate concrete pentru bunăstarea românilor în politica europeană. Am economisit 700 de milioane de euro din facturile de telefon ale românilor în ultimii 5 ani, prin implicarea directă în legislația de reducere a tarifelor de roaming în UE. Și e numai un exemplu.

În plus, nu fac parte dintre acele neveste care se tem că nu le ajunge soțul acasă. Dacă e o problemă pentru Partidul Social Democrat, să acționeze cum știu, dar îi rog să nu mă mai ia pe mine drept exemplu, pentru că nu sunt", a scrie p Facebook Adina Vălean.

Premierul Ponta a declarat, marți, că Antonescu ar trebui, înainte să facă declarații pro sau contra plângerii penale împotriva președintelui, să se gândească la ce s-ar fi întâmplat dacă soția lui era cea amenințată de Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel