Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, pus la pământ de un cameraman - Video

Ateltul jamaican Usain Bolt, considerat cel mai rapid om din lume, a fost aproape de o accidentare extrem de gravă, imediat după cursa de 200 de metri, de joi, la Mondialele de atletism de la Beijing, după ce a fost pus la pământ de un vehicul condus de un cameramam.

Usain Bolt a cucerit, joi, titlul și la 200 de metri, la Mondialele de atletism de la Beijing, după cel și de la 100 de metri, marele învins fiind Justin Gatlin. Jamaicanul a fost lovit în plin de un vehicul condus de un cameraman.

Recordmanul mondial la 100 și la 200 metri, câștigător și a șase medalii olimpice, a avut însă parte de un incident neplăcut atunci când făcea turul de onoare. Unul dintre cameramanii care-l urmăreau și filmau pentru transmisia în direct a pierdut controlul Segway-ului cu care se deplasa, luându-l practic pe sus pe sprinterul jamaican, scrie digisport.ro.

După incident și după ce a aflat că nu a suferit vreo accidentare, Bolt a glumit: "M-a luat pe sus. Acum aș vrea să lansez zvonul că Justin Gatlin l-a plătit! A fost ca și cum mi-ar fi transmis un mesaj: ai câștigat prea mult!" Americanul a replicat pe măsură: "Îmi vreau banii înapoi. Nu și-a făcut treaba cum trebuie!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel