Următorul James Bond, de culoare. Cine este potențialul candidat

Cum fanii filmului ”James Bond” continuă să avanseze ideea ca un actor de culoare să-l interpreteze pe îndrăgitul agent secret, a fost găsit deja un candidat.

Denzel Washington ar putea fi un potenţial candidat, după ce a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să-l portretizeze pe ofiţerul Serviciilor Secrete Britanice, scrie ”Huffington Post".

În cadrul unei sesiuni ”Ask Me Anything/ Întreabă-mă orice", de pe platforma online Reddit, care a avut ca scop promovarea celui mai nou film al său, ”The Equalizer", Denzel Washington şi-a exprimat interesul de a fi următorul actor care îl va juca pe James Bond.

”Următorul James Bond? Ar face bine să se grăbească!”, a scris Washington în răspuns la o întrebare adresată de un fan. ”Da, aş accepta rolul! Toată lumea ar trebui să scrie pe Twitter «Denzel este James Bond!». Trimite-ţi la studio! Astăzi dăm startul campaniei «Denzel este Bond!». James Washington. Denzel Bond", a scris actorul.

În timp ce fanii seriei au dezbătut pe larg ideea pe reţelele sociale, un lucru este sigur: termenul ”Black Bond” a devenit demodat, mai ales pentru Idris Elba, al cărui nume a fost tot mai des asociat cu rolul lui James Bond. În timpul unei apariţii live, starul din ”The Wire” a mărturisit că urăşte această expresie. ”Întotdeauna am detestat expresia «Black Bond/ Bond cel negru», pur şi simplu nu am înţeles-o", a început Elba. ”Nu spunem niciodată «White Bond/ Bond cel alb», spunem doar «Bond», şi dintr-o dată este vorba de un bărbat de culoare şi devine «Black Bond». Aşa că urăsc expresia asta”, a explicat Idris Elba.

James Bond, cu numele de cod 007, este personajul principal din romanele semnate de Ian Fleming şi din seria filmelor ”James Bond”. Rolul său a fost jucat de mai mulţi actori, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel