UNPR, avertisment către PSD: Majoritatea parlamentară stă în noi

Cătălin Cherecheş, vicepreședintele UNPR, a dat un semnal PSD, susținând că "majoritatea stă în UNPR", iar când premierul Victor Ponta le va mulțumi pentru colaborare, atunci UNPR va regândi proiectul.

"UNPR nu a răsturant niciun guvern. Deocamdată, dorinţa noastră este să generăm un Guvern echilibrat pentru România. Nu suntem o anexă a PSD, suntem un partener al PSD. Cât timp suntem trataţi ca partener, vom fi alături de PSD pentru România. Noi susţinem proiectele pentru România, nu PSD. Când vom vedea că anumite părţi din societate nu vor fi corect susţinute, putem să regândim poziţia noastră politică. Nu suntem un fel de remorcă a vreunui partid. Suntem oameni serioşi care susţin proiectele pentru România. Majoritatea stă în UNPR. Trebuie să vedem care sunt proiectele pe care le propune PSD dar şi ce proiecte propun alte partide. În funcţie de acest lucru se poate discuta şi o majoritate foarte largă", a declarat, joi, vicepreşedintele UNPR Cătălin Cherecheş.

Citește și: Vasile Blaga: Nu vom primi "traseişti" şi nu vom aduce parlamentari din alte partide

Cherecheș nu exclude nici negocieri cu PNL. "Îl respect pe Vasile Blaga şi cum a gestionat parcursul electoral al PDL şi PNL.

Foarte puţine voci susţin ieşirea de la guvernare. UNPR nu a răsturnat niciodată un Guvern. Când domnul Ponta ne va mulţumi pentru colaborare, atunci vom regândi proiectul", a mai declarat Cherecheş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel