UniFEST, "distracţie gratis, nu degeabă!", până pe 14 noiembrie în Capitală

Cea de-a cinsprezecea ediţie a celui mai mare festival cultural studenţesc din România a avut loc vineri, 4 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc în Sala de festivităţi a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Festivalul numit UniFEST este organizat de Uniunea Studenţilor din România, iar din 2001 deviza acestuia este "distracţie gratis, nu degeabă!" şi organizatorii reuşesc să-l onoreze în fiecare an. Timp de 11 zile, mai exact perioada 4- 14 noiembrie, toată ţara se îmbracă tradiţional conform temei de anul acesta a festivalului şi participă la diferite activităţi culturale, educaţionale, de divertisment sau sportive.

Pentru că UNIFEST promovează şi sportul şi implicit o viaţă sănătoasă, se anunţă un campionat naţional de fotbal, cross studenţesc, fitness şi dans latino şi multe workshopuri de prim ajutor şi campanii de donare de sânge. Pentru a onora tema tradiţională a festivalului, organizatorii s-au gândit la seri cu muzică, mâncare şi filme româneşti şi de asemenea, un Treasure Hunt pentru a redescoperi oraşul Bucureşti.

Importanţa educaţiei formale nu este contestată, dar ca o completare a ei, cea non-formală va avea un loc de cinste în perioada aceasta şi va fi reprezentată printr-o serie de traininguri de Vorbit in public, Negociere, Leadership, NLP, Comunicare, Motivare şi incredere, Scriere de proiecte, Project, Time şi Conflict Management. Seri cu folk si Storytelling, iar toate se vor încheia cu un mega concert.

Noaptea Albă a Teatrului Studentesc nu va lipsi nici anul acesta din program, iar pe tot parcursul festivalului, studenţii vor avea acces gratuit la teatre şi muzee din Bucuresti, iar aceştia pot intra în posesia biletelor în fiecare zi, de pe 4 până 13 noiembrie, în intervalul orar 16:00 - 19:00 venind la Sediul Uniunii Studenţilor din România situat pe Calea Plevnei, nr 61 camera 9-10.

Mai multe detalii despre festival şi programul integral îl găsiţi pe pagina de Facebook UNIFEST sau pe site-ul festivalului UNIFEST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel