UNGARIA- ROMÂNIA (ora 21:45). Rareș Bogdan: Îmi pare rău

UNGARIA-ROMÂNIA. Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV, a transmis un mesaj înainte de meciul Ungaria - România, meci care va începe la ora 21:45.

UNGARIA-ROMÂNIA. "... mă doare stomacul de emoţie, mai ales după ce am auzit că ultraşii maghiari au încercat aseară să nu îi lase să doarmă pe băieţi! Am stat în hotelul acela în care sunt băieţii, foarte aproape de Lánchíd...", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

UNGARIA-ROMÂNIA. "Acum îmi pare rău că nu m-am dus la Budapesta! Vă rog din suflet, însă, indiferent de ce va fi astăzi, ca luni seara, pe Arena Naţională, să demonstrăm că am fost, suntem şi vom fi în viaţa asta mândri de culorile drapelului şi de România eternă! Din păcate, luni nu pot fi pe Arena Naţională, deoarece am emisiune de la 21.00, dar voi fi cu sufletul acolo, aşa cum astăzi sunt cu sufletul la Budapesta! Îi vom bate acasă, ştiu asta, simt... E o zi din acelea în care nu pot face absolut nimic, decât să citest ştiri şi statistici... Hai România! Se poate! Doamne ajută!", a adăugat Rareş Bogdan.

UNGARIA-ROMÂNIA. Partida România – Ungaria are loc, vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Groupama Arena din Budapesta.

VEZI ȘI: UNGARIA - ROMÂNIA LIVE TEXT, ora 21:45. Meci decisiv în PRELIMINARIILE EURO 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel