Unde să mergi dacă te strânge cravata și te sufocă biroul

Cei care doresc să evadeze din rutina zilnică sunt invitați la Caffe Festival – EUROPAfest 2014, între 9 şi 23 mai. Tot ce au de făcut este să-și ia prietenii şi să meargă să se relaxeze în acorduri de jazz şi blues la Ibis Caffe şi Mărul de Aur.

jmEvents îi așteaptă, timp de două săptămâni, pe toți care iubesc muzica bună pentru a lărgi sfera consumatorilor de jazz şi blues, oferindu-le în locul rigurozității sălilor de spectacol un spaţiu relaxant şi o atmosferă prietenească.

Ibis Caffe şi Mărul de Aur vor găzdui evoluţii live extraordinare şi improvizaţie la scenă deschisă ale numelor actuale din muzică care susţin concerte şi jam sessions în mijlocul publicului.

Ediţia EUROPAfest 2014 reuneşte în concerte extraordinare stiluri diferite, o şansă perfectă de a face cunoştinţă cu muzica din Europa / SUA şi cu reprezentanţii ei de marcă. Cu un amestec bine proporţionat de blues, funk, soul şi muzică jazz trupa Vassilis Blue Sotiriou & The BRB, cu muzicieni din Grecia şi Elveţia, va deschide Caffe Festival pe 9 mai, la Ibis Caffe. Tot pe 9 mai povestea continuă la Mărul de Aur cu trupa Alex Hahn & The Blue Riders, originară din UK / Australia, care imbină într-o manieră originală influenţe de jazz şi soul.

Organizatorii au anunțat deja primele concerte:

Alex Hahn & The Blue Riders | UK, Australia
20:30 | Marul de Aur
Calea Victoriei nr 163 (intrare prin gang BCR)
Rezervari: 0742 582 728
Vassilis Blue Sotiriou & The BRB | Grecia, Elvetia
20:00 | Ibis Caffe - Calea Grivitei 143

Agenda completă va fi disponibilă pe site-ul EUROPAfest începând cu 5 mai.

Brandul Caffe Festival constituie un mix de evenimente destinat mai ales celor care vor să se relaxeze după o zi de muncă într-un spaţiu inedit al muzicii, interacţiunii şi al improvizaţiei. Concertele ţinute până târziu în noapte, farmecul unui spaţiu în care muzica întâlneşte mici plăceri, precum un pahar de vin sau o conversaţie cu muzicienii, vor asigura câteva ore de răsfăț celor care au ales să evadeze din cotidian.

Gustă aroma acordurilor de jazz şi blues la Ibis Caffe şi Mărul de Aur. Doar la Caffe Festival – EUROPAfest redescoperi esenţele tari ale muzicii de calitate!

EUROPAfest este singurul festival din Europa care reuneşte într-un singur eveniment jazz, blues, pop şi clasic. Sub sloganul "It's all about live-quality-music!" ! acesta oferă între 8 şi 24 mai o agendă bogată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel