Unde le poți vedea pe Udrea, Boagiu sau Firea, în ipostaze sexy

expozitie
expozitie

Marilena Murariu semnează o nouă expoziție, intitulată "Show-off of of!", organizată în perioada 29 noiembrie –10 decembrie, la Muzeul Municipiului Bucureşti, unde personaje importante ale vieții politice, publice sau din mass media, precum  Elena Udrea, Anca Boagiu, Gabriela Vrânceanu-Firea,   Mărioara Zăvoranu, Robert Turcescu, Victor Ponta apar în ipostaze inedite.

"Tratate într-o manieră voit echivocă, tablourile sunt adevărate ferestre către o lume pe dos. Intenţia este de a deconspira circul mediatic zilnic, agresiv şi degradant, întreţinut în mod grotesc de politicieni. Vom regăsi o lume a "sforarilor" publici care ocupă ecranele televizoarelor zi de zi şi seară de seară. Un univers în care manipulatori şi manipulaţi sunt prinşi laolaltă în aceeaşi plasă de interese şi de... stele. Ce fel de stele? Rămâne ca publicul să aprecieze singur, după ce va vedea o expoziţie incitantă şi provocatoare, cu pectorali şi fesieri proeminenţi, cu ocheade complice, hohote şi chicoteli. Toate aparţinând politicienilor deveniţi personaje pe pânză, pictaţi în mărime naturală, în tablouri de peste 2 metri. Cu toţii satisfăcuţi de reuşita show-ului pe care l-au conceput", se arată într-un comunciat de presă, potrivit Realitatea TV.

Mai mult, artista a dat tablourilor titluri inspirate din programe de televiziune de largă audienţă, pe care le-a modificat în mod ironic: Te-mpui cu blondele, Plasă de stele, Duminică noaptea în familie, Zece şi un sfert pentru România.

Expoziţia poate fi vizitată între orele10-17, la Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Suţu).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel