Unde și-a făcut apariția Ludovic Orban: Nimic în comun cu Traian Băsescu

Ludovic Orban nu mai candidează pentru o funcție în Parlament. Când candida pentru București, el a fost acuzat de DNA de fapte de corupție în campania electorală. 

El a apărut la PNL Olt, pentru susținerea candidaților. Ludovic Orban a afirmat: ”Nu mai deţin nicio funcţie în PNL şi nu candidez pentru nicio funcţie publică până nu se va pronunţa instanţa (...) Deţin o calitate care pentru mine este o mare onoare, calitatea de membru PNL. Susţin PNL şi sunt implicat în această campanie, la turaţie maximă. (...) Particip acolo unde-i cunosc pe candidaţii de pe locurile eligibile, care pot cu adevărat să reprezinte cu cinste judeţul în care candidează”.

Întrebat despre o posibilă alianţă PNL-PMP, el a opinat: ”După părerea mea nu avem nimic comun cu Traian Băsescu şi singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu cumva să intre în Parlament, că oricum el face parte din coaliţia anti-justiţie”.

[citeste si]

Ludovic Orban este de părere că întreaga carieră a lui Dacian Cioloș este legată de PNL: ”Eu am susţinut ca şi candidatul la funcţia de premier să provină din rândurile PNL. Pe de altă parte nu sunt nemulţumit de nominalizarea lui Cioloş, pentru că Cioloş, chiar dacă nu e membru al PNL, întreaga lui carieră este legată de PNL. A fost secretar de stat, ministrul Agriculturii, comisar european, şi chiar acum premier - cu susţinerea PNL. Dacian Cioloş este un om care are convingeri liberale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel