Un ziar și o televiziune se închid. Toată lumea pleacă acasă de la 1 octombrie!

Consiliul de Administraţie al Astra Vagoane Călători a decis miercuri suspendarea pentru 90 de zile a activităţii postului West TV Regional, proprietate a societăţii, încetarea activităţii ziarului 'Aradul' începând cu data de 1 octombrie şi disponibilizarea personalului acestui ziar, informează Gheorghe Sîrbu, preşedintele CA, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Consiliul de Administraţie al societăţii a fost convocat la solicitarea acţionarului majoritar al Societăţii ASTRA Vagoane Călători SA, Valer Blidar, ca urmare a scandalului iscat în legătură cu publicarea în paginile ziarului 'Aradul', la data de 22 septembrie, a unui anunţ referitor la o licitaţie care a fost organizată de Compania de Transport Public Arad la data de 19 septembrie.

Potrivit comunicatului de presă, CA a decis suspendarea temporară a emisiei postului West TV Regional pentru 90 de zile, începând cu data de 1 octombrie, decizie luată după ce, în urma analizei activităţii postului TV, s-a constatat o stare de indisciplină redacţională şi lipsă de supraveghere a activităţii din redacţie.

Totodată, s-a luat decizia recrutării într-un timp rezonabil a unui colectiv responsabil pentru continuarea activităţii postului TV. În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost analizată activitatea Centrului Media West şi s-a constatat că în cadrul ziarului 'Aradul' există dezordine şi indisciplină redacţională, îndeplinirea necorespunzătoare a sarcinilor de serviciu de către personalul ziarului şi lipsa de supraveghere a activităţii din partea conducerii ziarului, toate acestea afectând grav imaginea conducerii şi acţionarilor SC Astra Vagoane Călători Arad SA.

În consecinţă, CA al companiei a luat decizia de încetare a activităţii ziarului 'Aradul', începând cu data de 1 octombrie şi disponibilizarea personalului acestui ziar. De asemenea, a hotărât şi demiterea conducerea Centrului Media West, se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel