Un vice BNR își construiește un palat prin metoda Videanu

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a început, în aprilie 2013, construcția unui palat pe malul lacului Snagov.

Bogdan Olteanu a demarat construcția unui adevărat palat brâncovenesc, pe un teren de aproximativ 2 mii de metri pătrați, pe malul lacului Snagov. Terenul a fost luat în concesiune, pe 60 de ani, de la Patriarhia Ghermănești din comuna Snagov.

Bogdan Olteanu nu a vrut să spună prețul pe care l-a plătit pentru concesionarea terenului, scrie Sursa Zilei.

Palatul, conform panoului de șantier, este mai mult decât suficient pentru o familie cu doi copii. Va avea subsol, parter și două etaje, plus anexe, debarcader și alte utilități. Firma care îi construiește imobilele viceguvernatorului BNR va face și apărarea de mal, împrejmuirea necesară, un puț forat și o microstație de epurare. Conform localnicilor, terenurile luate în concesiune de la Patriarhia Ghermănești au fost plătite cu cel mult 2 euro pe metrul pătrat, iar limba de pământ de pe malul lacului este una dintre cele mai "vânate" din zonă.

VEZI ȘI: PNL i-a propus lui Bogdan Olteanu să-i ia locul lui Chițoiu

Bogdan Olteanu a precizat pentru Sursa Zilei că nu are de ce să își treacă vreo proprietate în declarația de avere, deoarece nu s-a recăsătorit, în acte, cu fosta soție, toate imobilele fiind acum pe numele ei. Referitor la palatul pe care și-l construiește pe malul lacului Snagov, Olteanu a spus că i-a plăcut stilul brâncovenesc pentru că este un stil românesc, de sorginte sudică. El a adăugat că nu poate aprecia câți bani a cheltuit până acum, dar că "strânge facturi".

Fost primar al Capitalei, Adriean Videanu, şi-a ridicat, la începutul anilor 2000, pe malul lacului Snagov un domeniu pe un teren concesionat de la Parohia Ciofliceni, pentru 99 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel