EXCLUSIV  "Un show păcătos", scos din grilă. DJ-ul Silviu Andrei: Asta e viața. Nu e nimic grav

După aproape un deceniu în care cuvântul de ordine a fost audiență maximă, "Un show păcătos" se încheie. A avut ultima ediție joi seară. Păcătoșii care au știut să facă performanță pun capăt unei aventuri frumoase, dar vestea bună este că vedetele emisiunii vor începe un alt proiect cel puțin la fel de interesant. 

Silviu Andrei, DJ-ul care aducea în platoul de la "Un show păcătos" cea mai bună muzică a momentului, a vorbit pentru DC News despre acest final. El a fost timp de patru ani în echipa de la Antena 1.

[citeste si]

"Au fost patru ani absolut superbi. Mă simt norocos că am avut șansa să lucrez în acest show, cel mai iubit și urmărit show de noapte al românilor. O echipă fantastică, colegi minunați și prietenii ce s-au legat pe viață. În televiziune, show-urile apar și se termină. Asta e viața spectacolului de televiziune. Nu este nimic grav. Importante sunt momentele și emoțiile pe care le-am oferit telespectatorilor. "Un Show Păcătos" a rezistat datorită publicului fidel și cifrelor de audiență înregistrate, vreme de 9 ani, 18 sezoane. Asta se numește performanță", ne-a spus Silviu Andrei.

(w670)

"Acum am doar gânduri pozitive pentru că știu cu cine lucrez. Știu ce oameni deosebiți, oameni pe care, din păcate, nu-i vedeți la televizor, lucrează la următorul pas pe care îl vom face în casele telespectatorilor. E adevărat, sigur că nimeni nu se aștepta ca în cel mai bun sezon al lui, show-ul să se termine, dar sunt convins că ce va urma va fi cel puțin la fel de interesant pentru telespectatorii noștri", a mai zis DJ-ul în exclusivitate pentru DC News.

"Am nenumărate amintiri de la "Un Show Păcătos". Cele mai emoționante au fost aparițiile lui Corneliu Vadim Tudor, telefonul de pe patul de moarte al Mărioarei Zăvoranu, venirea lui Mike Tyson, campionul mondial la box și multe altele", a mai povestit vedeta.

VEZI ȘI: DJ-ul de la 'Un show păcătos', interviu: Chiar m-am întrebat de câte ori m-am expus riscului-exclusiv

Silviu Andrei ne-a dezvăluit că din 9 ianuarie îl vom revedea la Antena 1: "Pentru mine urmează o vacanță scurtă și o revenire pe Antena 1 din 9 ianuarie alături de colegii mei Dan Capatos, Cătălin Bordea. Sper să aveți curiozitatea și apoi plăcerea să ne revedeți într-un nou format. Sărbători fericite și multe mulțumiri tuturor fanilor și telespectatorilor noștri!".

(w670)

Silviu Andrei:

"Piesa-i gata, trag oblonul,
Hei, ce ploaie e afară !
Dacă v-au plăcut bufonii,
Mai poftiţi şi-n altă seară ...".

Nouă ani de "Un show păcătos"

Din 2017, vedetele de la "Un show păcătos" vor începe un alt proiect. Dan Capatos a spus că noul late night show va începe din 9 ianuarie 2017, dacă studioul de unde se va emite HD va fi gata. În caz contrar, prima ediţie din noul proiect va fi pe 15 ianuarie 2017.

"(...) Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară! (...) «Un show păcătos» dispare în culmea gloriei. Este show-ul care a înlăturat orice concurenţă (...) şi a ieşit întotdeauna învingător. (...) Pentru asta vă mulţumim, meritaţi să ne plecăm înaintea voastră că aţi stat alături de noi 18 sezoane. Puteam face această schimbare acum 5 ani, când s-a mutat în casă nouă – cred că 10 sezoane să stai în acelaşi decor... dar atunci ne-am gândit că era prea devreme. (...) Eu, Cruduţa, Cătălin, însă, odată cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie va arăta cu totul şi cu totul diferit. (...)", a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii "Un show păcătos".

"Un show păcătos" a fost o emisiune de divertisment difuzată la Antena 1 și prezentată de Dan Capatos. El l-a avut pe Cătălin Bordea ca asistent, Silviu Andrei - DJ, iar Daniela Crudu, asistentă. Emisiunea a fost difuzată de luni până joi, la ora 23:00. În noaptea de 15 spre 16 decembrie a avut loc ultima ediţie a "show-ului păcătos".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel