Urmărește emisiunea live


Un profesor din Cluj vinde lucrări de licență: "Îmi pare rău"

Un profesor de la Facultatea Bogdan Vodă din Cluj Napoca a fost reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită. El vindea lucrări de licență cu 200 de euro. 

Florin Radu Pintea a fost acuzat că a vândut două lucrări de licență unor studenți de la universitatea privată, contra sumei de 200 de euro, exemplarul. Ulterior, din motive necunoscute încă, unul dintre cei doi studenți și-a denunțat profesorul.

Lectorul Pintea a fost reținut în cursul zilei de joi pentru 24 de ore și și-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj. După cele 24 de ore de arest, profesorul a acceptat să colaboreze cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj și a dat o declarația detaliată legată de acuzațiile de luare de mită care i se aduc. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, Pintea a fost eliberat și va fi cercetat penal sub control judiciar.

Contactat, profesorul Radu Pintea a refuzat să comenteze situația. „Îmi cer scuze, dar nu pot să vorbesc. Îmi pare foarte rău", a spus Radu Pintea, după care a închis telefonul, scrie MonitorulCj.

VEZI ȘI: Lucrări de licență și disertație cumpărate. Profesorul Septimiu Chelcea, interviu despre plagiat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel