Un prieten al lui Oprescu rupe tăcerea: Știa că este urmărit!

Fostul preşedinte-director general al Televiziunii Române, Alexandru Sassu, a declarat, marți, la România TV că este bun prieten cu Sorin Oprescu şi că nu crede că acesta a luat mită.

Fostul preşedinte-director general al Televiziunii Române, Alexandru Sassu, a precizat că nu crede că Sorin Oprescu ar fi luat mită, ţinând cont şi de faptul că edilul Capitalei ştia că DNA este cu ochii pe el.

"Eu sunt prieten cu Sorin Oprescu de foarte mulţi ani şi o să rămânem indiferent de ce se întâmplă. Eu nu cred că a luat şpagă. Acum câteva zile am fost la el şi mi-a spus că ştie că este urmărit şi că sunt cu ochii pe el", a declarat Alexandru Sassu, la România TV.

Acesta a adăugat că DNA a "executat" în ultimii ani mai mulţi politicieni care se evidenţiau pe scena politică. "În ultimii ani DNA a facut câteva execuţii publice la cei care aveau poziţii mai înalte în politică. Năstase, Crin Antoenscu într-un fel, Tăriceanu stă cu sabia deasupra capului, acum Oprescu. Sunt o grămada de personaje despre care s-au făcut denunţuri câte vreţi, publice, scrise înregistrate şi nu s-a făcut nimic. Deci este clar că DNA este o armă politică în mâna celor care au nevoie ca România să nu aibă o clasă politică solidă şi pe picioare", a menţinat fostul şef al TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel