Un post tv, amendat pentru scandalul sexual din Parlament

Postul de televiziune din Piatra Neamț, Est TV, a fost amendat de CNA pentru că a difuzat filmul în care deputatul PSD Ionel Arsene ar întreține relații sexuale cu o tânără.

Imaginile au fost difuzate în cadrul unei emisiuni informative, difuzată de Est TV pe 3 aprilie, sub titlul "Breaking News", începând cu ora 21.00. Materialul video îl prezenta pe deputatul PSD Ionel Arsene în timp ce întreținea raporturi sexuale, părţile intime fiind blurate.

De asemenea, a fost blurat și chipul tinerei, despre care în știre se spunea că ar fi minoră. Înregistrarea video a fost titrată, pe burtieră, astfel: "Modelul politicianului român – relaţii intime cu minore", scrie paginademedia.ro.

"Felul în care este ilustrată această ştire trebuie să respecte legea. Felul în care au ilustrat această ştire este împotriva legii. Nu se justifică să dai asemenea imagini la televizor", a spus Cristina Trepcea, membru CNA.

VEZI ȘI: Preot acuzat că ar fi făcut sex cu enoriașele chiar în biserică 


Sancțiunea de 200.000 de lei a fost propusă de Laura Georgescu, președintele CNA, și a fost aplicată cu şapte voturi "pentru" (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu şi Cristina Trepcea), și trei "împotrivă" (Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

Deputatul Ionel Arsene s-a aflat în mijlocul unui scandal sexual după ce în presă a apărut un filmuleț în care ar face sex cu o femeie. Deputatul, care este căsătorit, a declarat că nu este el în imagini și că totul este un trucaj aranjat de adversarii săi politici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel