Un pitbull salvează un copil atacat de albine

Un băiat în vârstă de 8 ani, din Oregon, a scăpat de atacul vilent al unui roi de albine grație câinelui său, un pitbull, pe nume Hades.

Jesse-Cole, un băiețel de 8 ani din Oregon, a mers cu prietenii și sora sa într-o pădure locală, dar, din greșeală, unul din grup a călcat pe un buștean putred, declanșând un adevărat atac al albinelor care-și construiseră acolo cuibul, relatează Daily Mail.

Imediat, roiul furios de albine s-a năpustit asupra copiilor, iar singura scăpare pentru Jesse-Cole a venit de la câinele său, un pitbull. Acesta a reușit să-l scoată pe băiat din calea albinelor stârnite, târându-l de picioare cât mai departe, în siguranță, deoarce Jesse-Cole nu mai avea forțe să se îndepărteze în sus, pe deal.  

Un băiat în vârstă de opt ani a fost salvat de la un atac de albine moarte de câinele său pit bull care l-au târât la siguranță să-l împiedice de a fi intepat mai departe.

"Hades m-a văzut și a venit și m-a târât până la iarbă. Apoi s-a oprit, dar,  ulterior, m-a dus la mama", a declarat Jesse-Cole pentru KPTV.

"Am auzit doar o adunătură de țipete, apoi văzut câinele nostru trăgându-l pe fiul meu de pantaloni", a evocat și mama băiatului momentul atacului.

La spital, s-a constatat că Jesse-Cole fusese înțepat de numai puțin de 24 de ori. Și sora lui Jesse-Cole a fost înțepată, însă doar de cinci ori, dar în cazul ei, situația ar fi putut degenera chiar și așa, deoarece este alergică la înțepătura de albine. În plus, medicii nu numai că i-au tratat pe copii atacați de albine, dar au avut ceva de muncă și până au îndepărtat albinele moarte din părul lor. 

De asemenea, și bravul Hades a fost înțepat de mai multe ori în timpul atacului - dar toată lumea este acum bine.

În prezent, întreaga familie este recunoscătoare patrupedului lor, fără de care întregul incident s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel