Un nou RĂZBOI Pleșu-Ciutacu. "N-are loc de mine filozoful glossy"

Victor Ciutacu l-a taxat pe Andrei Pleșu după ce acesta din urmă a făcut un comentariu ușor deplasat.

Andrei Pleşu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Ovidius" Constanţa. În cadrul evenimentului, el și-a exprimat opinia despre mai mulți ziariști printre care și Victor Ciutacu.

Andrei Pleşu a zis, citat de Constanța noastră, că nu doar clasa politică trebuie schimbată, ci, odată cu ea, şi presa: "Am spus aşa, să mă iertaţi, dar ceva gazetari nu schimbăm? Cade primul ministru, cade guvernul, cad toate alea, dar noi tot cu Ciuvică, Ciutacu, Striblea, Rareş Bogdan, ăştia-s eterni. Sorin Roşca Stănescu a ieşit din puşcărie direct la televizor şi ne explică, seară de seară, ce-i cu dreptatea. Nu-i vorba doar de ziarişti. L-am întrebat şi pe Răzvan Theodorescu: domnule, ce cauţi cu toţi golanii la televizor, seară de seară acolo? Nu ţi-e jenă să apari cot la cot cu Codrin Ştefănescu, care-i un caraghios şi un obraznic de mâna a treia?".

Replica lui Victor Ciutacu a venit imediat: "Iar n-are loc de mine filosoful glossy. Bre, da', cum ar zice Noica de la Paltinis, matale nu ți se pare suspect că, de la Răscoală încoace, taman Voinicia Ta e de neurnit de la masa cu merdenele a tuturor regimurilor politice?".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel