Un nou caz şocant pe stadioanele din România. Suporter mort în tribună- VIDEO

Suporteri Poli Timișoara
Suporteri Poli Timișoara

Un suporter de 60 de ani care asista la meciul dintre Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti a suferit un stop cardio respirator. Suporterii acuză asistenta de pe ambulanţă de lipsă de reacţie. 

Un nou scandal este pe cale să izbucnească după un incident şocant la meciul dintre Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti. Un suporter timişorean care asista la meci a suferit un stop cardiac şi s-a prăbuşit în tribună. Spectatorii îi acuză pe medici de o lipsă totală de reacţie, bărbatul primind primul ajutor de la trei paramedici care erau în timpul liber şi asistau la meci. 

”Incredibil! Spectator în vârstă de circa 60 de ani intrat în stop cardio respirator în timpul meciului Poli Timișoara -Steaua, iar asistenții de pe ambulanta privată intră în panică! Depășiți de situație! Trei paramedici din Caransebeș, Oravița și Lugoj, aflați în public, au intervenit rapid în ajutorul omului, până la sosirea altor doua ambulanțe, apoi și a unui echipaj SMURD, al cărui medic a preluat manevrele de resuscitare efectuate timp de 12 minute de către cei trei paramedici...spectatori. Omul a intrat de 3 ori în stop până la transportarea acestuia spre spital... Nu știu care este starea acestuia, dar nu pot sa nu ma întreb care este ajutorul pe care îl pot acorda asistenții de pe ambulantele private de pe terenurile de fotbal... Precedentul cu Ekeng n-a folosit la nimic?! Mă bucur măcar că mai există oameni care și în timpul liber sar în ajutorul semenilor... Mulțumim paramedicilor Oprea Adrian Vasile, Mihai Dan Balan și ClaudiusBona pentru eforturile lor", se arată în postarea de pe pagina de socializare a persoanei care a surprins momentul cu ajutorul camerei de la telefonul mobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel