Un meteor a explodat deasupra României - VIDEO INCREDIBIL

meteorit
meteorit

Cerul de deasupra comunei Obrejița a fost luminat puternic de un meteor care a explodat deasupra României, miercuri, la ora 3.05 dimineața. 

Imaginile au fost surprinse de camere de supraveghere ale unei case din comună. În imagini se poate observa cum strada este luminată puternic câteva secunde, apoi sursa de lumină dispare.

Neștiind, probabil, despre ce este vorba, oameni din mai multe zone ale țării au scris pe internet că au văzut un ”fenomen ciudat” pe cer.

În anul 2013, un meteorit s-a prăbușit în Rusia, în regiunea Celiabinsk. Căderea unui meteorit cu un diametru de circa 15 metri și o greutate aproximată de 7.000–10.000 de tone s-a produs la ora locală 09:23, în ziua de vineri 15 februarie 2013 în apropierea orașului Celeabinsk, daunele principale în urma căderii producându-se în acest oraș și în șase localități vecine : Emanjelinsk, Kopeisk, Korkino, Iujnouralsk și Etkul.

Cel puțin 950 de persoane, dintre care peste 80 de copii, au fost rănite de cioburile de geamuri sparte sau de obiecte deplasate de unda se șoc în urma căderii, a anunțat serviciul de presă al Direcției de Sănătate al administrației regionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel