Un lider liberal îl acuză pe Tăriceanu de "viol". "Ar fi vine să-și dea demisia"

Senatorul liberal Cristian Bodea spune că vacanța electorală este o lovitură de stat. El susține că președintele Senatului ar trebui să demisioneze pentru că permite "dictatură pontistă". 

"De fapt, nu pentru a se implica în campanie vor (PSD - n.r.) închiderea Senatului trei săptămâni, ci au nevoie de linişte din partea opoziţiei. PSD doreşte, de fapt, ca Ponta să nu fie bruiat în campanie. Motivul lor nu este campania, ci închiderea Parlamentului pentru ca opoziţia să nu se poată manifesta. Nu este o vacanţă parlamentară, ci o lovitură de stat, pentru că PSD doreşte să oprească o instituţie fundamentală a statului. (...) Dacă noul preşedinte al Senatului, domnul Tăriceanu, acceptă acest teatru ieftin, ar fi bine să-şi dea demisia, pentru că permite ca Senatul să devină o unealtă a dictaturii pontiste", a spus Bodea, într-o conferință de presă, notează Mediafax

VEZI și: De Ce spune Radu Tudor că Tăriceanu a debutat foarte prost

Senatorul liberal susține că Parlamentul a fost închis pentru a da un scor cât mai mare la europarlamentare PSD-ului  și, astfel, al urma să-l încurajeze pe premierul Victor Ponta să-și asume candidatura la Președinție. Bodea a mai spus că a fost un plan gândit de socrul premierului, Ilie Sârbu, deşi este "un viol la adresa democraţiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel