Cătălin Rădulescu amenință DNA. "De la Kovesi în jos vor plăti. Asta nu e țara voastră"

Deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, care este cercetat de DNA pentru dare de mită, a răbufnit și a acuzat procurorii DNA că ascultă ordinele unui dictator în milioane de dosare. 

Deputatul PSD a scris, pe pagina sa de Facebook, că "s-a ajuns prea departe. Trei pensionari s-au sinucis de frica DNA-ului . DNA și Băsescu au creat isterie și frica naționala. Nici pe vremea lui Ceaușescu nu exista asemenea frică, ca oamenii să nu mai vorbească la telefon, ca oamenii de afaceri să se sinucidă, ca pensionarii să se otraveasca de frica, ca elevii și profesorii să fie terorizați, ca medicii să fie hărțuiți. Oare ce vor DNA-ul și Băsescu? Să iasă oamenii în stradă ca la Revoluție împotriva fricii și teroarei? Atenție, domnilor de la DNA, e prea mult, ați făcut mult prea mult rău, milioane de oameni vă urăsc. Și Doamne ferește de o scânteie. Nu sunteți inchiziție. Ați terorizat până și oamenii de la sate la referendum, v-ați jucat până și cu Dumnezeu, punând oamenii să jure pe biblie pe capota mașinilor. Va veni momentul Decembrie. Și va trebui să se plătească pt toate aceste abuzuri și crime. Susțin cu tărie introducerea urgentă a legii răspunderii materiale și penale a procurorilor si judecătorilor. Nu sunteti nici voi mai presus de lege și trebuie să răspundeți pt dosarele politice, pt oamenii închiși politic sau fără probe, pt pensionarii uciși, pt că ați ascultat de ordinele unui dictator care v-a spus sa faceți milioane de dosare și să băgati milioane de oameni în pușcării. Ați fost complici la aceasta tentativâ de genocid. Țara are nevoie de liniște, românii au nevoie de calm, să nu se mai teamă să vorbească la telefon, sau pe stradă. Ați făcut destul rău", arată presa locală

Cătălin Rădulescu a mai scris că "va veni vremea schimbării și de la Kovesi în jos DNA vor plăti. Vor avea zeci de dosare penale și vor ajunge acolo unde i-au băgat sau au vrut să-i bage pe cei nevinovați. (...) Prea ați făcut dosare fără probe. Asta nu e țara voastră". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel