Un candidat creștin-ortodox la președinție apără un măcelar sirian: Fără cusur

Iulian Capsali, fost candidat creștin-ortodox la Președinție, apără un cetățean sirian vizat, miercuri, de o anchetă. 

"Cu suspiciune, spre viitorul impecabil!

Ăştia au înnebunit complet! Cică vecinul meu Rashid, de la care cumpăr carne pentru copii de ani de zile, e un dement. Au sărit pe el: cică "au suspiciunea" că ar fi vândut hoit de vită! Călare toate televiziunile pe magazinul omului, trimise la comandă ca să măcelărească un "asasin"! Eu pot da mărturie pentru sirianul Rashid că este un om de o onestitate fără cusur şi un suflet mare, iar tot ce vinde este infinit mai sănătos decât mizeria din măcelăriile "garantate de sistem". Unii dintre voi poate ca îşi mai aduc aminte când am povestit cum i-a dat soţiei o plăcintă caldă cu carne, a întrebat-o dacă ţine post (ne apropiam de Paști) şi a schimbat-o repede cu una cu spanac. Asta cred că spune tot despre respectul pe care-l are pentru aproapele şi credinţa lui, incomparabil mai mare decât al slugoilor din ong-urile Soros.

Păi să luăm toţi carne de la supermarket, care e perfectă, nu are miros şi gust iar vita este crescută impecabil, cu toate chimicalele din tabloul lui Mendeleev...

Lichidaţi-i pe toţi, distrugeţi micul negustor, ca să avem o pax americana şi la produsele puse în vânzare, nu numai în Orientul Mijlociu!", a scris Iulian Capsali, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel