Uluitor: Un milion de dolari, biletul de intrare la un meci de box

Revanșa dintre boxerul britanic Tyson Fury și pugilistul ucrainean Wladimir Klitsckho putea fi organizată în cel mai exclusivist loc cu putință: pe un yacht plin cu șeici miliardari, biletul de intrare pentru aceștia fiind de un milion de dolari biletul de intrare, scrie sport.ro.

Tyson Fury a dezvăluit, potrivit Daily Mail, că a primit din partea unui șeic propunerea ca revanșa cu Wladimir Klitsckho să se organizeze pe un yacht cu 120 de șeici miliardari, "fără TV, fără presă".

Boxerul britanic britanic a mai spus că biletul de intrare ar fi fost un milion de dolari și că cel care a făcut oferta "era foarte serios".

"Wladimir era de acord, eu la fel, urmând să primesc cota mai mare. Totul a picat la final, problema principală fiind că fanii ar fi fost lăsați pe dinafară", a povestit Fury.

La sfârșitul lunii noiembrie, 2015, Vladimir Klitschko, care a dominat categoria grea alături de fratele Vitali, mai bine de nouă ani, a fost învins de Tyson Fury, la Dusseldorf. Pugilistul ucrainean a pierdut atunci centurile WBA, IBF şi WBO, la categoria grea. 

La doar câteva zile de la înfrângerea suferită în ring, Vladimir Klitschko, susținea că își dorește un meci revanşă împotriva britanicului.

Revanșa ar putea totuși să aibă loc, în fața a 80.000 de spectatori, chiar pe Wembley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel