Ultimul mesaj al lui Radu Onofrei, PSD-istul care a murit ieri într-un grav accident rutier

Un grav accident rutier, care s-a petrecut luni pe drumul dintre Giurgița și Bârca, în judeţul Dolj, a curmat viețile a trei oameni: președintele PSD Măceşu de Sus, soția sa, Alexandra, și președintele Partidei Romilor Dolj, Dumitru Nicolae. Cu doar o zi înainte de teribilul accident, Radu Onofrei își exprima într-o postare pe Facebook, pentru încă o dată, dragostea pe care i-o purta soției sale. 

Radu Onofrei, de 45 de ani, și soția sa, Alexandra, în vârstă de 44 de ani, au decedat ieri, după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un autoturism care a intrat pe contrasens, condus de Dumitru Nicolae, de 71 de ani.

Doliu în PSD: Un lider local și soția sa au murit într-un accident rutier

Cu o zi înainte de a muri în accident împreună cu soția, Radu Onofrei postase pe pagina de Facebook o fotografie cu ei doi care surprindea momentul în care el îi dăruia un buchet de flori și îi săruta mâna, scrie romaniatv.net. Fotografia era însoțită de următorul text: "Puterea unei femei stă în eleganța, gingășia și dulceața de care dă dovadă. Femeia este acea ființă minunată care ne naște în dureri. Ea suferă nopți, adesea se ascunde în pernă plângând când copilul este bolnăvior. Este ființa care nu se oprește niciodată să își arate dragostea. Ea trebuie să se simtă preţuită, respectată și iubită!!!".

De altfel, Onofrei părea un romantic incurabil, întrucât pagina sa abundă de mesaje de dragoste transmise soției și de fotografii cu ei doi. „Am promis că te voi urma mereu. Întinde-mi, te rog, mâna și cheamă-mă, sunt aici să te sprijin, să te ocrotesc și să te iubesc, să plâng și să râd împreună cu tine, orice se va întâmpla, la începutul fiecărui zâmbet, la capătul fiecărei lacrimi, îţi voi fi partener pe drumul vieții...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel