UEFA a AMENDAT FRF, după România - Ungaria. Un sector din Arena Națională, ÎNCHIS

UEFA a amendat Federația Română de Fotbal (FRF) după meciul România - Ungaria. 

Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a amendat cu suma de 32.000 de euro FRF. A decis ca următorul meci, România - Irlanda, să se dispute fără spectatori în sectorul 122 al Arenei Naţionale.

"Forul continental a anunţat astăzi sancţiunile pe care Federaţia Română de Fotbal trebuie să le suporte ca urmare a evenimentelor de la partida România - Ungaria 1-1, din 11 octombrie, meci contând pentru preliminariile Euro 2016. Federaţia Română de Fotbal a fost sancționată cu suma de 32.000 de euro. În acelaşi timp, UEFA a dispus ca sectorul 122 să fie închis la următorul joc din calificările Campionatul European din Franţa, cel cu Irlanda de Nord, din data de 14 noiembrie 2014", a anunţat site-ul FRF.

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul România - Ungaria, disputat, la 11 octombrie, în preliminariile Euro-2016. Românii au fost cercetaţi pentru incidentele din tribune, iar maghiarii pentru rasism.

România va întâlni, la 14 noiembrie, reprezenativa Irlandei de Nord, în etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel