Udrea o face praf pe Macovei: Pun o întrebare moralistei de mucava

Monica Macovei şi-a exprimat îngrijorarea că decizia CCR care scoate în afara legii interceptările SRI din dosarele DNA ar putea să o salveze şi pe Elena Udrea. Replica acesteia din urmă nu a întârziat să apară.

"Cand rautatea=complexe+prostie...

Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca urmare a Deciziei CCR de a declara neconstitutionale interceptarile realizate de SRI. Daca nu ar fi obsedata de mine, sau chiar si asa, daca ar avea putina decenta, nu ar dezinforma pe cei care se uita in gura ei, de fost procuror comunist. In dosarele mele nu exista NICIO interceptare, in ceea ce ma priveste. Sunt doar turnatoriile unora care, ca sa fie lasati liberi si cu banii la ei, au recunoscut ca au luat spaga, dar au mintit ca a fost pentru mine.

ATAT!

Pun o intrebare moralistei de mucava: cu ce bani si-a facut zecile de mii de afise, bannere, mash-uri etc. in campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o sa afle daca nu cumva cu banii de la Microsoft, adusi la partid de Sandu, Cocos, Pinalty &Co, in 2009, sau cu bani din "borduri", in 2014?

Ei, pentru un salariu de 7000 de euro pe luna, evident ca nu a simtit nicio obligatie...", a fost replica Elenei Udrea după declarațiile Monicăi Macovei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel