Udrea: Cum sunt românii luați de PROȘTI

Elena Udrea l-a atacat pe premierul Dacian Cioloș, care ar face declarații neconforme cu acțiunile pe care le efectuează. Udrea spune că Cioloș declară că nu se implică în campanie, deși are întâlniri politice și chiar a lansat o platformă post-alegeri. 

Cum îi iau oamenii Sistemului de proști pe români

Cioloș, cu "ș" la sfârșit pronunţat corect, crede că suntem toţi anesteziati de Sistem si credem tot ce ne livreaza acesta. Ori ca toata Romania a fost preocupata de rochia mea de la nunta ori de falsa mea logodna:) si, nu a urmarit protestul unionist de sambata!

Premierul tehnocrat spune că nu s-a văzut cu unioniștii pentru că nu a vrut să se implice în campanie și că nu poate vorbi despre ce se va întâmpla după alegeri (asta la 5 zile după ce și-a lansat o platformă post-alegeri).
La nici jumătate de oră distanţă după această declaraţie, se întâlnește cu o delegaţie PNL condusă de Alina Gorghiu. Probabil ca să discute de mitingul de susţinere pe care vor să i-l organizeze. Wtf?! Doar la Ponta am mai văzut pe cineva să se dedubleze așa!!!

PS. Nu e o problemă că Dacian Cioloș a refuzat să se vadă cu unioniștii, ci explicaţiile de tip nutreţ pe care le servește românilor și pe care propaganda Sistemului încearcă să le transforme în adevărate sclipiri de geniu. Unul de care noi, romanii, evident nu ne putem lipsi, nici dupa 11 decembrie...", a scris Elena Udrea pe facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel