Udrea critică Guvernul Ponta: Pomeni electorale, măriri de taxe și impozite

Liderul PMP, candidatul la Președinție al partidului, Elena Udrea, a criticat vineri actualul guvern, spunând că "nu este în stare să facă nimic concret".

Aflată la Iași pentru a lua parte la inaugurarea unui Centrul de Informare Turistică și a unei săli de sport din comuna Miroslava, obiective demarate în timpul mandatului ei de ministru, Elena Udrea a subliniat că este nevoie de o preocupare a guvernului pentru a susține investițiile.

"Din păcate, actualul guvern pierde bani europeni. Într-un singur an, 2015, ar trebui să mai absorbim încă 12 miliarde de euro, ceea ce arată că guvernul Ponta este incapabil să aducă bani europeni, să sprijine pe cei care pot crea locuri de muncă, să genereze locuri de muncă folosind fonduri europene care ar putea fi cel mai ușor de utilizat pentru a satisface o nevoie atât de mare. Unul din patru români nu are loc de muncă. Cu toate acestea, actualul guvern, în afară de pomeni electorale, de măriri de taxe și impozite pentru a avea bani de campanii electorale în acest an, de promisiuni fără acoperire precum micșorarea CAS, nu este în stare să facă nimic concret. Mult mai ușor ar fi dacă ar fi capabili să aducă fonduri europene pe care România le avea la dispoziție până în 2014 și pe care le poate folosi până în 2015, și dacă ar fi în stare să înceapă execuția noului buget european alocat României", a afirmat președintele PMP.

Udrea a reamintit că în mandatul ei de ministru a avut cea mai bună absorbție de fonduri ce vizau dezvoltarea regională.

"Cu toate acestea, doar 7 din cele 19 miliarde euro au reușit să ajungă în România, pentru că ritmul început de guvernarea din care am făcut parte a fost încetinit. Un guvern dezastruos, cu o guvernare fără niciun fel de rezultat pentru societate, pentru economie, cu un prim-ministru aflat în campanie electorală, care găsește în fiecare zi încă o inițiativă să ia voturi de la electorat prin acțiunile pe care le face", a mai declarat Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel