Udrea, arest domiciliu. Ciutacu: Fabuloasă hotărâre

Înalta Curte pentru Casație și Justiție a înlocuit marți măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul deputatului Elena Udrea. Decizia este definitivă.

Judecătorii au impus Elenei Udrea mai multe obligații, printre care: să nu comunice cu Dorin Cocoș, Dinu Pescariu, Ana Maria Topoliceanu sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect; să nu comunice informații referitoare la acuzația penală presei sau prin rețelele de socializare.

Victor Ciutacu, jurnalist România TV, a opinat pe marginea acestui subiect.

"Fabuloasă hotărârea de a o plasa pe Elena Udrea în arest la domiciliu cu o seară înainte de votul din Parlament privind noua cerere de arestare preventivă. Sunt curios cum ajunge la Casa Poporului și, în caz c-o va face, dacă DNA va considera că discursul ei public, deci implicit și pentru presa pe care nu are voie s-o contacteze, va fi tratat ca o încălcare a condițiilor dispuse de instanță", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

"Sper că tot eu sunt vinovat că Udrea nu stă înlănțuită și cu bila de picior", a adăugat realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV.

Victor Ciutacu a făcut un comentariu și referitor și la faptul că avocatul Elenei Udrea a venit - pentru prima dată - în emisiune sa.

"La mine a apărut avocatul ei, eu am scris că-i înjositor tratamentul, clar am influențat instanța. Plus că-s "apropiatul lui Cocoș", ca să citez din imbecilii de serviciu", a subliniat jurnalistul.

VEZI ȘI: REACȚIA lui Badea după ce Udrea a fost plasată în arest la domiciliu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel