Elena Udrea: "Am fost fotografiată în propria locuinţă. Se fac presiuni la adresa mea"

Elena Udrea a dezvăluit joi seară că recent a fost fotografiată în propriul apartament, în toiul nopţii. "N-am ştiu ce să fac! Mi-a fost şi teamă!", a spus prezidențiabilul PMP.

"Luni seara, am fost fotografiată în propria mea locuinţă. În locuinţa în care stau cu chirie. Am închiriat un apartament de trei camere, la parter, şi are livingul pe două laturi vitrat. Fiind la parter, este practic în spaţiul liber, deschis. Era doar televizorul aprins. Am fost fotografiată spre 11-12 noaptea. Primul impuls, n-am ştiut ce să fac, să mă duc spre fereastră, să nu mă duc ... . Mi-a fost şi teamă, nu ştiam exact ce este dincolo. M-am dus spre fereastră şi recunosc că n-am apucat să mai văd nimic, pentru că au trecut câteva secunde bune până am decis să acţionez într-un fel", a declarat Elena Udrea, la Realitatea TV.

Citește și: Alessandra Stoicescu - Petre Roman, schimb dur de replici pe tema imaginilor de la Paris, cu Elena Udrea și Alina Bica

"Nu mă retrag din competiție"

De asemenea, candidatul PMP pentru Cotroceni a acuzat presiuni care s-ar face la adresa sa, însă a precizat că nu se va retrage din cursa electorală.

"Faptul că se fac astfel de presiuni asupra unui candidat, cu scopul inclusiv de a-l speria şi de a-l face să se retragă din competiţie, arată miza mare care este în joc în momentul acesta. Mi s-a cerut explicit să mă retrag. Nu mă retrag din competiţie, cred că sunt un candidat care ar merita să câştige alegerile", a continuat Elena Udrea.

Vezi și: Elena Udrea, prima reacție după ce a fost fotografiată cu Alina Bica, șefa DIICOT. "Filaj al serviciilor secrete"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel