Udrea: Implicarea în dosarul Microsoft, un atac concertat

Elena Udrea a susținut o conferință presă de la sediul PMP prin care a explicat faptul că implicarea ei în dosarul Microsoft este nejustificată și „este un atac împotiva candidatului Elena Udrea”.

„Arată că este un atac concertat, este o strategie de campanie electorală care are ca țintă electoratul Elenei Udrea. Nu am nicio legătură cu afacerea Microsoft, îmi pare rău că fostul meu soț, un om cu care am fost căsătorită zece ani, este astăzi îm situația de a fi arestat preventiv în acest dosar”.

„Afirm ferm în fața dumneavoastră, nu am nicio implicare în afacerea Microsoft. Soțul meu a fost om de faceri înainte de a mă cunoaște pe mine, a rămas în timpul căsătoriei om de afaceri  și după ce ne-am despărțit, de un an și jumătate, în continuare, a făcut afaceri. Nu le-a făcut datorită mie, nu le-a făcut împreună cu mine. Este un om care își asumă lucrurile pe care le-a făcut, sunt convinsă. Ca urmare, încercarea de a mă lega de posibila implicare a fostului soț, în dosarul Microsoft, este forțată și făcută doar pentru a avea un nou motiv de atac împotriva candidatului elena Udrea”, susține aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel