Ucigașul escortei din Alba și-a recunoscut fapta. Ultimă oră!

Autorul cumplitei crime care a zguduit Alba Iulia, Mihai Pandelea, și-a recunoscut fapta, scrie alba24.ro, citând declarațiile procurorilor care anchetează cazul. 

Tânărul are 26 de ani și era un client mai vechi al Alinei Tănăsie. În noaptea crimei, a contactat-o pentru a apela din nou la serviciile ei. Nu se știe motivul pentru care bărbatul i-ar fi aplicat tinerei de 24 de ani zece lovituri de cuțit. Ucigașul va fi supus unei expertize psihiatrice. 

În seara crimei, Mihai Pandelea ar fi avut o convorbire telefonică cu victima pentru a apela la serviciile sale. Mihai a ajuns la ea până la miezul nopții, în jur de ora 23.00 și cel mai probabil nu a durat foarte mult până i-a aplicat loviturile de cuțit care i-au adus decesul pe loc, scrie sursa citată. 

Tânărul ar avea probleme psihice, fapt afirmat chiar de familie

Acesta a folosit două cuțite de bucătărie cu care a înjunghiat-o de aproximativ 9-10 ori în zona cervicală. Apoi a furat mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, geanta în care erau portofelul, un card bancar, acte de identitate şi alte documente, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis crima. A abandonat toate bunurile, în oraş. Membri din familia băiatului susțin că ar avea ceva probleme psihice. Mihai Pandelea are 26 de ani și s-a căsătorit anul trecut, în toamnă. Relația sa cu soția nu era una bună și chiar aveau un plan să divorțeze, spun surse citate de publicația Alba 24, care adaugă că Mihai era agresiv cu soția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel