UBER se promovează pe eJobs. Vezi condițiile și ce câștig poți avea

Serviciul de ride-sharing Uber se promovează prin intermediul site-ului eJobs şi promite câştiguri de până la 1.000 de lei pe săptămână.

Condiţiile pentru candidaţi sunt: să aibă minim 21 de ani, să fie din Bucureşti, să aibă maşină din 2005 sau mai nouă în stare foarte bună, cu aer condiţionat şi asigurată şi să aibă permis de conducere valabil de minim un an.

Citește și: Șofer Uber, FILMAT în timp ce se bătea cu client

CV-urile pot fi trimise la adresa t.uber.com/ejobs.

Suma promovată, de 1.000 de lei pe săptămână, ar putea fi greu de atins de către majoritatea şoferilor. Un calcul realizat de Wall-Street.ro arată că, în cazul unui şofer persoană fizică, dintr-o cursă de 10 lei (6 km la un tarif de 1,39 lei + 1,39 lei pornire), Uber ia 2 lei (20%), statul mai vrea 1,28 lei din 8 lei (16%), iar şoferul Uber rămâne cu 6,72 lei (67%) din care scade costul carburantului 3 lei (o maşină care are un consum de 8 litri la 100 km în oraş va folosi 0,5 litri motorină pentru a parcurge 6 km). Trăgând linie, şoferul va rămâne cu un profit de 3,72 lei (37% din preţul cursei).

Uber a lansat oficial în România serviciul său low-cost UberX la începutul acestui an. Aplicaţia pentru smartphone face legătura între pasageri şi cel mai apropiat şofer dispus să-şi ofere serviciile contra cost, fiind o alternativă la firmele de taximetrie. Tariful de bază perceput de Uber în Bucureşti este de 1,39 lei, iar călătoria trebuie să aibă un cost final de minimum 6 lei. Şoferii primesc 80% din valoarea cursei, iar restul merge la Uber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel