TVR: Studioul 4 - Studioul Revoluţiei, deschis pentru public, pe 22 decembrie

În premieră, Televiziunea Română anunţă că,la 25 de ani de la Revoluţie, va deschide pentru publicul larg, în ziua de 22 decembrie, "celebrul Studio 4, cunoscut ca Studioul Revoluţiei". Cu această ocazie, TVR şi Armata Română vor organiza o expoziţie tematică.

"În data de 22 decembrie, telespectatorii vor putea vedea cum s-a transmis în direct Revoluţia Română. Pentru prima dată, după 25 de ani, publicul poate intra în studioul unde Mircea Dinescu a anunţat: 'Dictatorul a fugit !', 'Am învins !'. Era 22 decembrie 1989, ora 12.55", informează TVR.

Instituţia precizează că, după un sfert de veac de la acele momente, Televiziunea Română recreează cadrul din care s-a transmis, în premieră mondială, o revoluţie în direct."Pentru ca vizitatorii să poată înţelege mai bine desfăşurarea evenimentelor din decembrie 1989, expoziţia tematică organizată de TVR va fi susţinută de Armata Română, cu elemente de tehnică militară", arată sursa menţionată.

Citește și: Mădălin Voicu: Cred că în 1989 a fost o revoltă asistată

Televiziunea Română informează că accesul vizitatorilor în instituţie pentru ziua de luni, 22 decembrie, se face prin intrarea din strada Ermil Pangrati nr. 8-10, iar grupurile de vizitatori se vor forma din oră în oră, respectiv la orele: 10,30, 11,30, 12,30, 13,30, 14,30 şi 15,30. Vizitatorii vor avea asupra lor un act de identitate, mai arată TVR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel