TVR 1 transmite în direct Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Montpellier. Program transmisiuni

Gimnastică
Gimnastică

Ediția din acest an a Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, care se desfășoară la Park&Suites Arena din Montpellier, Franța, sunt transmise în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR HD şi online TVR+, în perioada 17-19 aprilie.

Alina Alexoi este la Montpellier pentru a comenta pentru telespectatorii TVR ediţia din acest an a Europenelor de gimnastică, potrivit tvr.ro. 

„Este o ediţie de Campionat European cu întreceri individuale şi finale pe aparate. Sunt 38 de ţări în competiţia de gimnastică la masculin, cu 167 de gimnaşti şi 33 ţări reprezentate în cea de feminin, aici concurând 100 de gimnaste. România are în concurs patru fete: Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Laura Jurcă şi Andreea Iridon. La băieţi, mizăm pe Andrei Munteanu, Marius Berbecar, Cristian Bataga, Vlad Cotuna, Daniel Rădeanu şi Andrei Ursache. Lupta pentru medalii e deschisă la fete, unde experienţa Dianei Bulimar va conta enorm. Celelalte gimnaste românce îşi doresc să câştige primele lor medalii individuale. La băieţi, cel mai aproape de podium sunt Munteanu şi Berbecar, dar au nevoie de constanţă. Din punctul de vedere al antrenorilor, Europenele sunt un barometru pentru ceea ce va urma la Campionatele Mondiale", a declarat Alina Alexoi.

În urma calificărilor feminine pentru această competiție sportivă, care au avut loc miercuri, gimnastele Diana Bulimar şi Laura Jurca s-au calificat în finală la individual-compus, iar Andreea Munteanu va evolua în finalele de la sol şi bârnă.

Federaţia Română de Gimnastică, va primi, la finalul competiţiei de la Montpellier, de la președintele Uniunii Europene de Gimnastică, George Guelzec, drapelul forului european, România fiind organizatorul următoarei ediţii de Campionat European individual, în 2017.

Despre Campionatul European de Gimnastică Artistică

Campionatul European de Gimnastică Artistică este unul dedicat probelor individuale, nu se organizează nicio competiţie pe echipă. O echipă de gimnastică-masculin poate fi formată din maxim 6 gimnaşti, iar cea feminină din maxim 4. În timpul calificărilor, cel mult 4 gimnaşti din fiecare ţară pot concura pe fiecare aparat. În finală, acest număr este limitat la 2 gimnaşti din fiecare ţară, pe fiecare tip de aparat.

Programul transmisiunilor 

- vineri, 17 aprilie, 15.00 – 17.00 – concurs individual compus feminin, în direct - TVR 1, TVR HD, TVR+

- vineri, 17 aprilie, 19.00 – concurs individual compus masculin, transmis în direct numai la TVR HD;

- sâmbătă, 18 aprilie, 08.00 – 10.25 – concurs individual compus masculin, înregistrare din 17 aprilie - TVR 1, TVR+

- sâmbătă, 18 aprilie, 15.30 – 18.25 – finale pe aparate - TVR 1, TVR HD, TVR+;

- duminică, 19 aprilie, 15.30 – 18.30 – finale pe aparate - TVR 1, TVR HD, TVR+.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel