TVA 9 % LA ALIMENTE: Credeți că reducerea TVA va duce la scăderea prețurilor? SONDAJ

Partidului Social Românesc transmite, printr-un comunicat, că reducerea TVA la alimente nu va fi resimțită de cetățeni, pentru că măsura a fost anunțată de Guvern cu două luni înainte de intrarea în vigoare. În acest interval de timp, comercianții vor avea timp să ridice prețurile, astfel încât, odată cu scăderea TVA, acestea să fie reduse până la nivelul din prezent, se mai arată în comunicatul PSR.

Iată comunicatul PSR, intitulat ”Dacă Băsescu și-a uitat promisiunea cu „țepele" din Piața Victoriei, Ponta nu uită să ne dea țepe ori de câte ori are prilejul”:

O măsură care ar fi trebuit să fie în avantajul cetățenilor, așa cum ne explică în declarațiile sale propagandistice liderul „de stânga" Victor Viorel Ponta, se dovedește a fi o nouă țeapă. În mod corect, o astfel de măsură nu se anunță cu două luni înainte, nici măcar din interese propagandistice stupide, ci doar cu câteva zile înainte de aplicare, pentru a nu permite (sau încuraja) jocul pe care actualmente îl fac comercianții.

Spre „surprinderea" și „mirarea" premierului, comercianții au primit cu satisfacție „pontul" livrat de Ponta și au purces, de îndată, la majorarea prețurilor la alimente. În momentul aplicării reglementării care prevede reducerea TVA-ului, ei vor respecta legea și vor coborî prețurile (organele de control cu care ne aburește Ponta nu vor constata nicio ilegalitate), prețuri ce vor reveni, în cel mai bun caz, la nivelurile din momentul livrării „pontului".

Vezi și: Adrian Năstase: Reducerea TVA la alimente, o decizie necesară și inteligentă


În concluzie, cetățenii nu vor resimți nicio economie în bugetul propriu, în schimb comercianții vor încasa, în avantajul lor, diferența de TVA și-l vor putea aplauda și sprijini pe „iscusitul" premier să guverneze țara, exclusiv, în interesul lor.

A sosit momentul ca românii să fie mai atenți la ceea ce li se întâmplă și să pretindă ceea ce li se cuvine: o bună guvernare în interesul lor și nu o guvernare în interesul mafiilor multinaționale care prăduiesc și secătuiesc țara”.

Vă invităm să răspundeți sondajului din debutul articolului și să vă exprimați opinia cu privire la acest subiect în secțiunea de comentarii

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel