TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Singapore

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat joi în semnifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce americanca Serena William a pierdut primul game al meciului cu canadianca Eugenie Bouchard, din cadrul Grupei Roșii a competiției.

Halep va juca vineri ultimul meci al grupei, împotriva Anei Ivanovici, din Serbia.

Românca și-a asigurat prezența în penultimul act grație unui ghemaveraj favorabil, după ce a câștigat categoric primele sale două meciuri de la Singapore, cu Eugenie Bouchard ( 6-2, 6-3) și Serena Williams (6-0, 6-2), scrie Agerpres.

Simona Halep a învins-o pe Ivanovic anul trecut la Turneul Campioanelor B de la Sofia, cu 2-6, 6-1, 6-3, și anul acesta, în sferturi la Madrid, cu 6-2, 6-2. Ivanovic (26 ani, 8 WTA) s-a impus anul trecut la Doha, când Halep a abandonat după primul set (la scorul de 6-3). În plus, sârboaica a profitat anul acesta, în sferturi, la Beijing, de o neprezentare a Simonei, retrasă în urma unei accidentări la coapsă.

Simona Halep învins-o clar, miercuri, cu Serena Williams. Românca a avut nevoie de doar o oră și cinci minute pentru a trece de liderul mondial, în două seturi, scor 6-0, 6-2, în derby-ul din Grupa Roșie de la Singapore. 

Omagii în presa internațională: "Serena Williams a fost efectiv măturată de Simona Halep" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel