Urmărește emisiunea live


TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: SIMONA HALEP o poate trimite acasă pe SERENA WILLIAMS și își poate alege ADVERSARA din SEMIFINALE

Simona Halep se află într-o situație incredibilă la Turneul Campioanelor 2014, la care nici cei mai optimiști fani ai săi nu s-ar fi gândit înaintea competiției de la Singapore. Românca a obținut două victorii în primele două meciuri din Grupa Roșie, a dat de pământ cu liderul mondial, Serena Williams, și este sigură de calificarea în semifinale înainte de disputarea ultimului joc, împotriva sârboaicei Ana Ivanovic. Însă asta nu e tot! Simona Halep își poate alege adversara din semifinale și o poate trimite acasă încă din faza grupelor pe americanca Serena Williams, ocupanta primei poziții în ierarhia WTA!

Halep și Ivanovic, meci contra Serenei

Simona Halep și Ana Ivanovic vor juca vineri ultimul meci din Grupa Roșie de la Singapore, cu începere de la ora 14:30 (DCNews va transmite confruntarea în format LiveText aici). Serena Williams va privi cu sufletul la gură partida dintre româncă și sârboaică, dat fiind că americanca nu este sigură de accederea în semifinale. Calificarea locului 1 WTA depinde de rezultatul confruntării dintre Simona Halep și Ana Ivanovic.

Cele două pot merge împreună în careul de ași al competiţiei și o pot trimite acasă încă din faza grupelor pe Serena Williams, cea mai bună jucătoare din lume în ultimii ani! În cazul în care sportiva noastră va pierde în două seturi cu sârboaica, dar va câştiga şase game-uri, cele două vor merge de mână în semifinale, cu Simona Halep pe primul loc și Ana Ivanovic pe doi, scrie prosport.ro. În această situațiw, Serena Williams va fi eliminată de la Turneul Campioanelor 2014, chiar dacă a obținut două victorii în Grupa Roșie.

Vezi și: Simona Halep, avertizată după victoria cu Serena Williams

În caz de egalitate de puncte între trei jucătoare, criteriul care le departajează este setaverajul, urmat de procentajul numărului de game-uri câştigate din numărul total de game-uri jucate.

Clasamentul din Grupa Roșie înaintea ultimului meci:

  Nume Meciuri Victorii Înfrângeri

Procentaj
game-uri

1 Halep 2 2 0 77,42%
2 S. Williams 3 2 1 54,17%
3 Ivanovic 2 1 1 55,56%
4 Bouchard 3 0 3 23,4%


Cum ar arăta clasamentul final, dacă Ivanovic trece de Halep cu 6-3, 6-3:

  Nume Meciuri Victorii

Înfrângeri

Procentaj
game-uri

1 Halep 3 2 1 61,22%
2 Ivanovic 3 2 1 59,25%
3 S. Williams 3 2 1 54,17%
4 Bouchard 3 0 3 23,4%


Citește și: Simona Halep a dezvăluit secretul victoriilor de la Singapore


Halep își poate alege adversara din semifinale

Simona Halep o va întâlni pe Ana Ivanovic după ce se vor fi disputat ultimele partide din Grupa Albă. Cum românca va ști la ora jocului său care sunt cele două jucătoare calificate în semifinale din Grupa Albă, ea va putea să aleagă cu cine să joace pentru calificarea în finala de la Singapore.

Astfel, gsp.ro scrie că dacă Simona Halep va câștiga cel puțin 5 game-uri cu Ana Ivanovic, va termina Grupa Roșie va ocupa primul loc și va întâlni locul 2 din Grupa Albă. Dacă românca va câştiga mai puţin de 5 game-uri cu sârboaica, se va califica în semifinale de pe locul secund, urmând să întâlnească liderul din cealaltă grupă.

Sharapova, cu un picior în avion

Calculele din grupa Mariei Sharapova sunt foarte complicate, iar rusoaica are chiar cele mai mici şanse de calificare în semifinale, înainte de ultimele meciuri din Grupa Albă.

Toate scenariile posibile din Grupa Albă, în funcţie de rezultatele de vineri, pot fi văzute într-o imagine din galeria de la începutul articolului.

Vezi și: TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Maria Șarapova, învinsă de Petra Kvitova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel