Turcescu, răspuns adresat DC News: Nu, nu €˜cu bani de la telespectatori€™!

Robert Turcescu testează terenul pentru o televiziune online și caută finanțatori pentru un post care să interacționeze cu telespectatorii care o susțin financiar.

Într-un răspuns adresat site-ului DC News, la un material cu titlul "Turcescu vrea să-și facă televiziune cu banii de la telespectatori", jurnalistul a făcut câteva lămuriri legate de modul de finanțare al posibilului proiect TV.

"Nu, nu €˜cu bani de la telespectatori€™! Dar fără bani negri, fără bani de la inși care au interesul de a avea măcar din când în când la dispoziție o „măciucă TV" sau niște „prieteni" realizatori de talk-showuri. O televiziune online care să nu se teamă de amenzile de la CNA pentru delict de opinie, o televiziune online care să interacționeze cu telespectatorii care o susțin financiar.

Jurnalismul din România trebuie repus în ecuația firească ziarist-public și îndepărtat de binomul toxic mogul-finanțator interesat. Jurnalism de calitate fără mijloace financiare nu există. Dar sursele de finanțare trebuie să fie transparente și multiple: donații, publicitate, investiții transparente ale acționarilor, parteneri de afaceri interesați de business și nu având interese obscure! Cam asta e ideea. Deci, cine subscrie? Cine vrea să fie partener în acest proiect? Cine ar fi dispus să aloce o parte din bugetul de publicitate al firmei pe care o deține într-o astfel de inițiativă?", a scris Robert Turcescu la Facebook.

VEZI ȘI: Turcescu vrea să-și facă televiziune cu banii de la telespectatori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel