Tuncay, replică pentru Andreea Marin: Nu-mi cer scuze. Nu am timp.

Andreea Marin iubit turc
Andreea Marin iubit turc

După ce și-au anunțat despărțirea în mod oficial, Andreea Marin și Tuncay Ozturk se războiesc prin mesaje pe Facebook. Ce doi își transmit cuvinte dure.

Lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători în fiecare dimineaţă şi să îi mulţumim bunului Dumnezeu. În ziua de astăzi, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte, în goana după bunurile materiale şi bani“, a scris Tuncay pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin a postat şi ea un mesaj: "Nu-mi cer scuze pentru cine sunt... Nu pretind să fiu cineva care nu sunt. Îmi place cine sunt şi nu mă voi schimba pentru nimeni. Am cicatrici, dar acestea există pentru că am un trecut. Învăţ mereu şi mă maturizez. Nu sunt perfectă, dar sunt o persoană bună. Susţin valorile tradiţionale şi iubesc din toată inima. Cu cât înaintez în vârstă îmi dau seama că nu am timp să-mi fac griji pentru oamenii care nu mă plac. Pot să-mi consum energia pentru oamenii care mă iubesc. Nu pot schimba ceea ce oamenii simt pentru mine, aşa că-mi voi trăi viaţa şi voi fi fericită. Asta e tot ce contează cu adevărat”.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel