Tumultoasa viață a Ducesei de Alba, căsătorită la 85 de ani

Ducesa de Alba, în vârstă de 87 de ani, este cea mai bogată femeie din Spania și deține peste 40 de titluri. Despre cei trei soți ai săi, titlurile mai numeroase decât cele ale Reginei sau celebritate, Ducesa vorbește în noua sa autobiografie, scrie Daily Mail.

”Ce ne-a învățat viața” este a doua biografie, după ”Yo Cateyana”, iar Ducesa spune că în pofida bogăției sale tot ce își dorește acum este să fie sănătoasă.

Pe numele complet Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva, Ducesa este cea mai bogată femeie a Spaniei, are mai multe titluri decât oricare alt nobil din lume și este rudă îndepărtată cu Winston Churchill și Prințesa Diana.

A 18-a Ducesă a dinastiei Alba deține casteluri și case la țară în întreaga Spanie, cel mai celebru fiind Palatul Liria din Madrid, unde s-a și născut. Pe lângă acestea, averea excentricei Ducese mai include 249 de picturi în ulei ale unor artiști precum Rembrandt, Goya, van Dyck și Rubens, dar și Bliblia Alba, care datează din 1430.

Ducesa de Alba a trăit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și Războiul Civil Spaniol (izbucnit în 1936) când avea doar 10 ani, în 1939.

În prezent ieșirile sale publice devin de multe ori subiectul articolelor din ziare, mai ales prin prisma aparentelor sale operații estetice, despre care nu a vorbit niciodată. O femeie deosebit de frumoasă în tinerețe, ducesei i s-a cerut de către pictorul Pablo Picasso să devină muză a acestuia, dar ea a refuzat.

Ducesa de Alba s-a fost căsătorit de trei ori, ultima oară în 2011, când avea 85 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel