Tudor Ionescu, IRONIE cruntă la adresa lui Daniel Constantin

Tudor-Tim Ionescu, consilier General al Primăriei Municipiului București, l-a ironizat pe Daniel Constantin în legătură cu noul proiect politic al acestuia.

"Cică a-nceput politica #altfel ... adică s-a apucat Dani' ...aka manelistu' politic să-și facă partid...că se jura pe toți sfinții că nu are el vreo agendă ascunsă acum vreo lună nici nu mai contează...da de fapt nici nu e partid, cică e #platforma ... că a auzit el că e la modă asta cu platforma... #tehnocratia asta..ce ți-e și cu ea...

Da și mai tare a fost când am auzit ceva care i-ar face și pe #Lipset și #Rokkan să fie invidioși, că ei nu s-au gândit la asta când au scris despre clivajele politice (las' că nu-i de tine asta, nu-s nume de maneliști, ci niște "băeți" care au definit ce-i aia stânga și dreapta n politică) ... cică avem o nouă ideologie, de centru.

Știți cum e asta cu "#ideologia de #centru" ? E ca și cum am fi pe vremea lui Pake #Protopopescu în #București (unu care a avut #cojones să fie #primar prin 1888, care nu și-a băgat coada-ntre picioare și a fugit înainte de campania de locale ca știm noi cine...și ghici ce...a fost și #conservator, din ăia adevărați, nu doar cu numele) și am avea o casă...cică de toleranță... (că liberalismul e pe bază de toleranță, nu de alta...) și te-ar fi pus Pake să-ți pui un felinar roșu la intrare-n sediu "la platforma #ProRomania, nu de alta da să știe toate "vertebratele" politice unde să intre... cam așa e cu "ideologia de centru" adică ideologia de manele mai pe-nțelesu "la tine" , unde cânți și tu ce ți se pare că prinde la public...

Și s-au strâns ei pe un acoperiș într-o după amiază, câtă frunză câtă iarbă și-au vorbit de cum fac ei #politicaAltfel și cum "vine" toți la ei... fără număr cum zice'n abc-ul manelelor... filiale multe multe... membri mulți mulți... toți unul și unul... da ce te faci că m-am uitat și eu pe live-ul ăla puțin pe Facebook... și la Conferința Tinerilor ălora ALDE din care au plecat cică mulți la tine, erau vreo 600... și la tine vreo 60... cu tot cu presă... am zis că poate au avut rău de înălțime și că de fapt pe online te urmăresc toți fanii... dar ce să vezi... câinele meu Skip Boxer are mai multe like-uri decât toată platforma voastră... bine... pe el îl ajută și fața ce-i drept...", a scris Tudor-Tim Ionescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel