TSD nu l-a votat Mihai Sturzu. Claudia Țapardel, informație neștiută de la Congresul PSD- Exclusiv

Purtătoarea de cuvânt a TSD și europarlamentara PSD, Claudia Țapardel, a vorbit, în exclusivitate, pentru dcnews.ro, despre culisele Congresului PSD și despre situația lui Mihai Sturzu, care, deși este președintele TSD, nu transmite în spațiul public și politic poziția tinerilor social-democrați, nu-i reprezintă. 

"În calitate de purtătoare de cuvânt a TSD confirm că Mihai Sturzu nu exprimă poziţia tinerilor social-democraţi prin declaraţiile sale", a mărturisit Claudia Țapardel. 

TSD se dezice de pozițiile lui Sturzu

Purtătoarea de cuvânt a TSD a continuat prin a sublinia că: "Tinerii social-democraţi nu au mandatat în nici un fel declaraţiile lui Mihai Sturzu (n.r. de la Congresul PSD). Noi, cei din TSD suntem îndepărtaţi, ca generaţie, de orice înseamnă comunism. Referirile lui Mihai Sturzu la acea perioadă istorică, în raport cu alegerile libere din partid nu reflectă în nici un fel poziţia membrilor TSD". 

"Preocupările TSD sunt cu totul altele. Suntem preocupaţi de statutul studenţilor din România, de şomajul în rândul tinerilor şi de alte probleme decât cele la care a făcut referire Mihai Sturzu în cadrul Congresului Extraordinar al PSD" a mai declarat purtătoarea de cuvânt a TSD", a precizat Claudia Țapardel, pentru dcnews.ro. 

În timp ce-și exprima poziția, Sturzu pierdea susținerea pentru un mandat de vicepreședinte PSD 

"De altfel, prin poziţia absolut bizară din cadrul Congresului, Mihai Sturzu a pierdut inclusiv susținerea din partea colegilor din TSD pentru funcția de vicepreşedinte, deşi cu o seara înainte agreasem să-i acordăm votul şi sprijinul nostru", a adăugat Claudia Ţapardel.

Sturzu, în situația în care a criticat-o

Claudia Ţapardel a mai subliniat şi că atacul lui Mihai Sturzu la alegerile pentru funcţia de preşedinte a PSD îşi pierde orice sens, în contextul în care şi Mihai Sturzu a fost unicul candidat la funcţia pe care o ocupă şi astăzi, de preşedinte al TSD.

"Mihai Sturzu a fost avantajat de aceeaşi situaţie pe care o critică azi, făcând referire la comunism. În 2013, Sturzu a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al TSD, funcţie pe care o ocupă şi în ziua de astăzi. Mai mult decât atât, cred că este unul din tinerii care a obținut numeroase avantaje fiind membru al acestui partid, inclusiv poziția de deputat în Parlamentul României", a conchis Claudia Țapardel. 

VEZI AICI DECLARAȚIA LUI MIHAI STURZU, DE LA CONGRESUL PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel