Trupa Jukebox părăsește Cronica Cârcotașilor, după 10 ani de colaborare

Trupa Jukebox anunță că se desparte de Cronica Cârcotașilor, după 10 ani de colaborare. 

"Dupa 10 ani ca parte din echipa Cronicii Carcotasilor, am decis (cu greu) ca este momentul pentru o schimbare si reorientare din punct de vedere muzical si artistic", este mesajul postat pe pagina de socializare a trupei.

"Au fost 10 ani in care am crescut mult datorita Cronicii, ne-am facut prieteni, am invatat foarte mult atat pe plan personal cat si profesional. Chiar daca am spus "La revedere", Cronica Carcotasilor va ramane mereu o parte foarte importanta din viata si sufletul nostru", spune Alex Vasilache, solistul Jukebox.

De altfel, membrii trupei (Alex VASILACHE – Lead singer, Cristina CARAMARCU – Lead Singer, Adi TETRADE – Drums, Viorel DODOC – Guitar, Andrei APOSTOL – Guitar, Alin NEAGOE – Bass, Alex MATEI – Keyboards, Sergiu MOLDOVAN - Keyboards, Adi DAN – Sound Engineer, Daniel BURAGA & Florin RADUCANU - Technical Team) precizează în cadrul aceluiași mesaj că au multe "proiecte curajoase" pentru viitor, inclusiv acțiuni caritabile orientate mai mult spre comunitate și dezvoltare durabilă.

"Cronica Cârcotaşilor' revine la Prima TV din luna martie, cu un nou sezon plin de cârcoteli şi multe surprize, dar la fel de tonică şi acidă cum o ştim cu toţii, iar Jukebox va putea fi revăzută ocazional la emisiune, în calitate de invitat", au mai anunțat artiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel