TREN PRIVAT HYPERION. Din 15 SEPTEMBRIE, HYPERION circulă pe ruta BUCUREȘTI - BRAȘOV: Ce PREȚ vor avea BILETELE

Foto: antena3.ro
Foto: antena3.ro

După ce în timpul verii a concurat CFR Călători pe ruta București-Constanța, trenul Hyperion al operatorului privat Softrans va circula începând cu 15 septembrie dinspre Capitală spre munte. Biletul va fi mai ieftin decât la CFR, iar călătorii vor avea acces gratuit la internet.

Din 15 septembrie, trenul Hyperion va pleca la ora 5:30 din Craiova și va ajunge la 8:36 în București Nord. Din Capitală va pleca spre Braşov la ora 9:00 şi va ajunge la destinație la ora 11:46, scrie adevarul.ro.

Trenul operatorului privat va oferi internet gratuit, iar biletul va costa cu aproximativ 40% mai puţin decât la compania de stat, în condițiile în care durata călătoriei până la Brașov va fi similară (două ore şi 40-50 de minute). Biletul pentru Hyperion costă 30 de lei, în timp pentru trenurile de stat tariful este de 50,5 lei – la InterRegio, clasa a II-a.

Bilete cu 100% mai ieftine pe ruta Craiova-Braşov

Dacă pentru Bucureşti-Braşov diferenţa de preţ este de 40%, pentru Craiova-Braşov aceasta urcă spre 100%. Softrans propune un tarif de 55 de lei pentru traseul Craiova-Braşov (375 de kilometri), în condiţiile în care la Bucureşti nu schimbi trenul, în vreme ce la CFR Călători biletul costă 102 lei şi trebuie să schimbi la Bucureşti, transportatorul de stat neavând trenuri directe.

Citește și: Tren privat București-Constanța: Bilet mai ieftin, Wi-Fi și condiții superioare

Pe ruta Craiova-Bucureşti, biletul la Hyperion costă 40 de lei, în timp ce la CFR Călători costă 62 de lei.

Alte beneficii oferite de Hyperion, în afara prețurilor avantajoase

Călătorii care vor opta să meargă la munte cu Hyperion vor beneficia de un nivel redus de zgomote şi vibraţii, aer condiţionat, asigurarea unor prize cu tensiune de 220V pentru alimentarea aparatelor personale şi Wi-Fi gratuit.

Potrivit programului publicat pe site-ul softrans.ro, Hyperion pleacă înapoi de la Braşov la ora 15:30, ajunge în Bucureşti Nord la ora 18:03, pentru ca la ora 18:23 să pornească din Capitală spre Craiova, unde sosește la ora 21:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel