Trei lucruri descoperite de Udrea după mazilirea lui Diaconescu

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a avut niscaiva "revelații" după ce l-a îndepărtat pe Cristian Diaconescu din poziția de prezidențiabil pentru a deveni ea candidatul lui Traian Băsescu.

Simultan cu declarația de presă în care Cristian Diaconescu își proclama independența (politică), Elena Udrea descoperea că fostul ministru de Externe a fost doar o "propunere". Ea a invocat necesitatea votării sale în Colegiul Director, care, de regulă, este doar o formalitate. Mai ales că din PMP nu se ridica niciun alt pretendent la această poziție, Udrea însăși negând constant că vrea să încerce să-l succeadă pe Traian Băsescu.

La sfârșitul Congresului PMP din 9 iunie, proaspăt aleasă șefă a PMP a anunțat că Diaconescu este prezidențiabilul partidului. Un prezidențiabil care a candidat în urmă cu puțini ani la șefia PSD, iar apoi a fost președintele de onoare al UNPR. După două luni de la data Congresului, Udrea a descoperit trecutul "de stânga" al fostului ministru.

Nu contează câți candidați sunt. Asta înseamnă o ofertă bogată pentru electoratul de centru-dreapta. Eu nu aș zice că la momentul ăsta Cristian Diaconescu este un candidat de dreapta. Mai degrabă aș vedea că ar putea să ia voturi din zona de centru-stânga. Trecutul său îl arată că nu e de dreapta, plus faptul că nu mai e sprijinit de PMP - Elena Udrea, marți, la B1 Tv.

În aceeași zi în care a devenit oficial candidatul PMP la prezidențiale, Udrea a avut o a treie epifanie: Diaconescu, până deunăzi candidatul președintelui Băsescu, se numără între cei 322 de parlamentari care au votat suspendarea lui Traian Băsescu.

Nu contează câți candidați sunt. Este foarte greu să fii candidatul lui Băsescu, dacă în 2007, el a fost în 322. Nu ne-am gândit că el a fost in 322 - Elena Udrea, marți, la B1 Tv.

Culisele Congresului PMP: Cum s-a regizat teatrul retragerilor în favoarea Elenei Udrea. Diaconescu, suspectat de pesedism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel