Trei jurnaliști, martori la dezvăluiri din PMP: S-au dat bani!

Congresul Partidului Mișcarea Populară se desfășoară, sâmbătă, la Sala Palatului, dar o dezvăluire din culisele organizării a izbucnit înainte de finalul lucrărilor.

Trei jurnaliști, Cătălin Striblea, Corina Drăgotescu și Bogdan Chirieac, aflați printre analiștii invitați la Congres, au fost abordați de un participant care le-a povestit cum a ajuns la Sala Palatului. "Suntem mai mulți dintr-o comună din apropierea Capitalei. Am fost plătiți ca să stăm în sală. Să se umple rândul, să nu pară gol. S-au dat bani. Am primit 50 de lei de fiecare participant, pentru a sta la Congres. Un om de afaceri ne-a dat banii", a spus participantul. 

Traian Băsescu a ținut un amplu discurs, sâmbătă, la Congresul Partidului Mișcarea Populară, de o oră și jumătate. Pe scurt, el a susținut că a avut ezitări înainte de a-și depune moțiunea pentru candidatura la șefia PMP, pentru că nu mai are nimic de experimentat în politică. La Congres s-a mai luat o decizie importantă: Partidul Mișcarea Populară a devenit Mișcarea Populară. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel